Dofollow Bloglar

Reklam Store - Google Adsense - Adtech Karşılaştırması

Google Adsense ile başlayalım. Adsense internet reklamcılığının ilk örneklerinden olup en çok gösterime sahip olan reklam verendir. Google gücünün reklam alanındada hissetiriyor. Ama Adsense kullananların başı kontor,aşk ve ringofon gibi reklamlardan dolayı dertte. Her alandaki sitelerde kontor reklamlarının çıkması webmasterların kazançlarını %85 düşürmekle birlikte webmasterin yeni siteler açıp kazanç yapma arzusunuda zedeliyor. Google Adsense 0.01 lik reklamlarla ilgili hiçbir önlem almadığı için bazı reklam yayıncıları reklam verenini değiştiriyor. (Bende bunlardan biriyim.) Gelelim destek sistemine Google Adsense’de destek neredeyse yok bir mail atıyorsunuz günlerce, haftalarca hatta aylarca cevap bekliyorsunuz. Google Adsense’nin bazı yönlerinde çok eksiklikler var bunlar bir an önce düzelmesse birçok yayıncı Google Adsense’i değiştirmek zorunda kalabilir.Reklam store ile devam edelim. Türk reklam verenler arasında en çok kullanılan ve tavsiye edilen reklam verendir. (Bende tavsiye ederim. Hiç değilse vergisini TÜRKİYE CUMHURİYETİ’ne veriyor.) Aldığı düşük kar oranları ve reklam yayıncılarına verdiği destek olağanüstü. Bir örnek vermek gerekirse. Ben www.xss-error.com ve www.ultrapaylas.org ile yaptığım başvurular kabul edilmemişti. Bir destek bileti açtım ve içine “Ben sitelerimde reklamstore’un reklamlarını yayınlamak istiyorum lütfen sitelerimi tekrar gözden geçiriniz.” şeklinde bir destek bileti yolladım. Aradan 5-10 dakika geçmeden gelen cevap : “Sitelerinizi yeniden gözden geçirdik ve uygunluğunu tespit ettik artık reklamlarımızı yayınlayabilirisiniz. Hayırlı Kazançlar.” Artık her zaman reklamstore kullanacağım. (Herkese tavsiye ederim.) Tık başına en düşük 0.02 YTL ortalama ise 0.05 veriyor.
Adtech ile makalemizi sonlandırıyoruz. Adtech büyük sitelerde gerçekten olağanüstü kazançlar bırakabiliyor. Adtech’de 2 türlü reklam var. 1 - PPA (Üyelik Başına) 2 - PPC (Bildiğimiz Tıklama Başına). PPA reklamlarında son zamanlarda çıkan son savaş üye başına 1 dolar gibi büyük bir kazanç elde ettiriyor. Ama PPC reklamlarda ise en yüksek 0.02 en düşük 0.01 gibi çok düşük kazançlar elde ediyor. (Büyük sitelerde kullanılması en uygun reklam tipi.) Adtech büyük sitelere büyük kazanç küçük sitelere çok küçük kazanç bırakıyor. Bizim gibilerin işine gelmez. (:

Kaynak : http://www.xss-error.com/reklam-stor...rsilastirmasi/

2 yorum:

Adsız dedi ki...

googlede o yasak bu yasak işi gücü bıraktık kurallara kaldık ilk hatada hemen mudhalelerı var ama destek sıfır malesef reklamstore kullanıyorum ama reklamlar gostermiyor arasıra bırde blog sitelerini kabul etmemesı

Ahmet Suat Yayla dedi ki...

samsung s4

hızlı öfkeli 6 başladı bırakında buna bakın

Yorum Gönder

Copyright © Dofollow Liste